Médiaajánlat

utazási csomagokat összeállító szállodák részére

Mostanára a belföldi szálláshelyeken megszálló vendégek jelentős része az Interneten keresztül informálódik, vagy foglal magának helyet.

Legyenek az Önök szállodájának csomag-ajánlatai is rengeteg lehetséges utas részére elérhetőek

Bemutatkozás


A Top Utazás, és a Top Utazásval azonos informatikai rendszert használó weboldalakkal, mint a Start Utazás , Kapu Utazás, SWI Utazás, Kurzor Utazás együtt az egyik leglátogatottabb magyar utazási weboldal. A nyári főszezonban mintegy 30.000 utazni, üdülni vágyó keresi fel az oldalakat és néz meg több, mint félmillió utazási ajánlatot, naponta.

A szállodák részére csomagajánlataik megjelentetését regisztrációs díj fejében kínáljuk. A Top Utazás adatbázisába bekerülve az ajánlatok több, nagy forgalmú utazási weboldalon is megjelennek, az adott weboldal arculatának megfelelően, például:

A hévízi Hotel Európa Fit téli ajánlata a következőképpen néz ki a különböző oldalakon:

Az ajánlat


A regisztrációs alapdíj tartalmazza a korlátlan számú ajánlat elhelyezését az adatbázisban, a kapcsolódó adatrögzítési munkákkal, valamint az évközbeni módosításokkal együtt. A díj tartalmazza továbbá a szálloda profiljának kialakítását és profil karbantartását a megjelenési időszak alatt. A szállodák a róluk szóló adatok módosításához könnyen kezelhető adminisztrációs felületet kapnak, amin keresztül újabb ajánlatok rögzítésére, valamint a meglévő adatok módosítására van módjuk.

Egy szálloda csomagajánlatát
bemutató oldalon megjelenik:
- az ajánlat neve;

- egy rövid összefoglalás az ajánlatról (város, jelleg, indulás, szálláshely kategóriája, ellátás, ár);

- egy kép a szállodáról a szálloda képgalériájára mutató linkkel. A képgalériában tetszőleges számú kép helyezhető el. A képgaléria a lekedveltebb szolgáltatásunk, naponta több, mint 500.000 képet néznek meg a látogatók.

- a szállodát részletesen ismertető oldal hivatkozása;

- a program és a szálloda részletes ismertetése;

- a program további indulási időpontja;

- a programhoz kapcsolódó egyéb tudnivalókat bemutató felugró ablak linkje;

- az árhoz fűzött további megjegyzések tartalmazó felugró ablak linkje;

- valamint a fakultatív programokat tartalmazó felugró ablak linkje.

A fenti megjelenés díja egy évre 100.000,- Ft és az azt terhelő ÁFA, szállodánként.
Amennyiben az ajánlattal, a megjelenés módjával, az oldal működésével, technikai, látogatottsági, marketing kérdésekkel kapcsolatosan további segítségükre lehetünk, kérem keressék meg kolléganőnket telefonon vagy levélben az alábbi elérhetőségei egyikén:

Geri Károly

geri.karoly@startutazas.hu
(06 70) 337 2027