USA keleti part


New York
Utazás áttekintő:

Ország:   Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Város:   Baltimore, Corning, New York, Niagara, Toronto, Washington

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásUtazás: Bp. – Washington / New York – Bp. menetrend szerinti repülőjárattal, európai átszállással. A körutazáson légkondicionált autóbusszal.
Elhelyezés: középkategóriás szállodák és motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: reggeli.

 

~ Program ~

1. nap: Budapest – Washington
Elutazás kora reggel Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal, európai átszállással Washingtonba. Érkezés a koradélutáni órákban. Első ismerkedés az USA fővárosával. Szállás Washingtonban.

2. nap: Washington
Egész napos városnézés WASHINGTON-ban: Capitolium (az amerikai főváros hivatalos földrajzi központja, egyben a washingtoni élet jelképe), a Fehér Ház (mindkettő csak kívülről), a Washington-, Lincoln- és Jefferson emlékművek, az Arlington temetőben a Kennedy sírok stb. Délutáni szabadidőben egyénileg kereshetjük fel a híres – és nem mellékesen ingyenes – múzeumokat (pl. Indián Múzeum, Űrhajózási és Légügyi Múzeum stb.). Szállás Baltimore környékén.

3. nap: Baltimore – Hershey – Niagara (650 km)
Irány HERSHEY, az USA csokoládégyártásának fővárosa! Továbbutazás a NIAGARA-vízeséshez, melynek robaja már kilométerekről hallható, nem véletlenül kapta az indián őslakosoktól a „Messze dübörgő” elnevezést. A kanadai és amerikai oldalról egyaránt megcsodálhatjuk a természet impozáns alkotását. Szállás a Niagara kanadai oldalán.

4. nap: Niagara – Torontó (kb. 260 km)
Délelőtt folytatjuk az ismerkedést a vízesések ezernyi arcával. Fakultatív programként hajóval is megközelíthetjük a hatalmas Patkó-vízesést. A Skylon Tower kilátójából páratlan panoráma tárul elénk. Délután kirándulás TORONTO-ba, Kanada pénzügyi és kereskedelmi központjába. Autóbuszos ismerkedés: az üzleti negyed fénylő felhőkarcolói, a régi és az új városháza, egyetemi negyed stb. Nem maradhat ki programunkból a világ egyik legmagasabb tornya, a CN Tower sem. Egy kis szabadidő a belvárosban, vásárlási lehetőség az EATON’S áruházban. Szállás a Niagara kanadai oldalán.

5. nap: Niagara – Corning – New York (kb. 690 km)
Visszatérünk az Egyesült Államokba, irány a „Nagy Alma”! Útközben pihenő CORNING-ban, mely a Steuben üveggyárnak és az Üveg Múzeumnak köszönheti világhírnevét. A régmúlt történelmi kincseiből és a jelenkor modern alkotásaiból összeállított kiállítás megtekintése. Szállás New York környékén.

6. nap: New York
Egész napos városnézés NEW YORK Manhattan negyedében: Empire State Building, ENSZ-Székház (kívülről), Times Square, 5. sugárút, Rockefeller Center, Szt. Patrick székesegyház (a legnagyobb katolikus templom az USA-ban), a kedvelt Central Park, Strawberry Fields (ahol John Lennont érte a végzetes lövés). Szabadidő, vásárlási lehetőség. Szállás New York környékén.

7. nap: New York
A városnézés folytatása Manhattanben: Wall Street, hajókázás a Szabadság-szobor körül. Délután szabadidő, melynek keretében érdemes felkeresni a Guggenheim Múzeumot, a Metropolitan Múzeumot, a Frick Gyűjteményt vagy ellátogatni a Central Parkba. Szállás New York környékén.

8. nap: New York – Budapest
Délelőtt szabadidő, vásárlási lehetőség New Yorkban. Transzfer a repülőtérre, majd késődélután hazautazás. Éjszaka a repülőn.

9. nap: Budapest
Érkezés a déli órákban, a menetrend függvényében.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: