Florida: csoportos körutazás magyar idegenvezetővel a napfényes államba


Amerikai Egyesült Államok
Utazás áttekintő:

Ország:   Amerikai Egyesült Államok
Város:  

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:  
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:  


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásA szubtrópusi klímájú Florida az Egyesült Államok legdélebbi fekvésű állama az amerikai kontinensen. Miami híres tengerpartján egész évben fürödhetünk, de nem csak ezért érdemes felkeresni a Floridát; nemzeti parkjai és élményparkjai az egész család számára érdekesek, a sokszínű lakosság által meghonosított kreol konyha pedig az estéket teszi emlékezetessé.

Programok:
 

Javasolt útvonal és programok:

Első nap
Elutazás Budapestről Miamiba, átszállással. Érkezéskor a bérautó átvétele a repülőtéren, szállás Miamiban, a Hotel Aloft Miami Brickell szállodában.

Második nap
Városnézés Miamiban és Miami Beachen. Fontosabb látnivalók: Little Havanna, Little Haiti, Bayside Marketplace, Miami Art Museum, Miami Museum of Science, Venetian Pool, Key Biscayne, Miami Seaquarium, Cape Florida Lighthouse, Miami Beach Art Deco District, Ocean Drive. Szállás Miamiban.

Harmadik nap
Elutazás a közeli Everglades Nemzeti Parkba. Látogassunk el az aligátor farmra, ahol testközelből ismerkedhetünk meg a hüllőkkel; a bátrabbak kézbe is foghatják a bébialigátorokat. A nemzeti park területén bérelhetünk biciklit, de kajakozhatunk és kenuzhatunk is a mangroveerdők között vezető vízi utakon. Este szállás Florida Keys-en, Key Largóban a Holiday Inn Key Largo szállodában, a tengerpart közelében (kb. 150 km).

Negyedik nap
Florida Keys. Szigetek ezreiből álló 126 mérföld hosszú földnyúlvány csodálatos tengerparttal és korallvilággal rendelkezik. Javasolt program: egész napos kirándulás Key Westbe (kb. 160 km irányonként). Key West az USA legdélebbi városa; különleges fekvésével, a tenger örökös közelségével és történelmi házaival különös, karibi hangulatot áraszt. Fontosabb látnivalók: Hemingway House, Florida Keys Eco-Discovery Centre, Key West Lighthouse, Little White House, Bahama Village. Szállás Key Largóban.

Ötödik nap
Javasolt program délelőttre: látogatás a Bizcayne Nemzeti Parkban. Háromórás kirándulást tehetünk üvegfenekű hajóval, melyről tengeri teknősöket és tengeri teheneket figyelhetünk meg. Továbbutazás, este szállás Orlandóban, az Avanti International Resortban. (kb. 380 km)

Hatodik nap
Orlando. A Walt Disney World kihagyhatatlan látványosság, de szakítsunk időt a SeaWorld víziparkra és a Universal Studios Florida meglátogatására is. Szállás Orlandóban.

Hetedik nap
Javasolt program: kirándulás az alig egy órányira fekvő Kennedy űrközpontba. Szállás Orlandóban.

Nyolcadik nap
Visszautazás Miamiba. Az autó leadása a repülőtéren, majd elutazás Budapestre egy átszállással.

Kilencedik nap
Megérkezés Budapestre.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: