Karácsonyi Hangulat New York-ban - Frei Tamással és Méhész Zsuzsával magyar idegenvezetéssel


New York
Utazás áttekintő:

Ország:   Amerikai Egyesült Államok
Város:   New York

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  
2020.12.05
6 nap/4 éj
441 400
Ft / fő


6 nap/ 4 éj
441 400
Ft / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásUtánozhatatlan hangulat, gasztronómia, különleges programok, filmes helyszínek Frei Tamássalés Méhész Zsuzsával.
Ismerik a dalt: „New York-ban a karácsony egy tündérmese?” Készüljenek, mert ez az út teljesen más lesz, mint a szokásos New York-i városlátogatások! Több okból. Egyrészt a metropolisz ilyenkor mutatja a legszebb arcát, hangulata magával ragadó. Másrészt programunk letér a kitaposott turistaösvényről, és rendhagyó, szakértő vezetéssel fedi fel New York belső titkait, ahogy csak az ott élők látják. A Nagy Almában annyira színes és varázslatos az advent, mint sehol máshol. A város megváltozik, és vele együtt lakói és látogatói is átalakulnak. Hatalmas karácsonyfák, korcsolyázók, elképesztő kirakatok, fények, hangulatok, világbajnok ételek és éttermek.

1. nap: Utazás New York-ba

Utazás New York-ba, majd érkezés belvárosi szállodánkba, terv szerint az esti órákban:Hampton Innvagy Fairfield Inn World Trade Center Area

2. nap: New York Frei Tamás szemével

Szállásunkról indulva Manhattan képeslapra kívánkozó népszerű és kevésbé ismert látnivalói következnek: egy fordított zodiákus, egy titkos vágány, egy felhőkarcoló, amely szimbólummá vált, egy New York cheesecake, egy Munkácsy-festmény, egy híres utcasarok, ahol felfújja a lányok szoknyáját a szél, egy utánozhatatlan kávé, egy luxustízórai a város legjobb élménypiacán, rengeteg csodás (és nem a turistabóvli) karácsonyi ajándék. A nap folyamán Frei Tamás is csatlakozik a csoporthoz, aki – többek között – arról árul el kulisszatitkokat, hogy milyen Amerikában élni, milyennek látja az USA-t, és hogy az amerikaiak hogyan látják Magyarországot.

Fakultatív program:New York by Night programunkon gyönyörködjünk a fényárban úszó metropolisz panorámájában, az ikonikus Empire State Building kilátójából! A program a belépő mellett vacsorát is tartalmaz.

A nap látnivalói:
Grand Central, Flatiron Building, Empire State Building, Fifth Avenue, Eataly, High Line, Chelsea Market, Broadway, Rockefeller Center

3. nap: New York ahogy még sosem láttad (fakultatívan) vagy szabadprogram
Aki velünk tart ezen az egész napos kiránduláson rendhagyó módon ismerkedik meg a Central Parkkal, majd a Harlem-i városrésszel. Egy különleges hangulatú ebéd után a Metropolitan Múzeum következik desszertként, ahová Frei Tamás is velünk tart. Késő délután "karácsonyi fények túrával" folytatjuk, karácsonyi díszek, kirakatok, és a Rockefeller Center karácsonyfája, jégpályája és harsonás angyalai. Aki kedvet kap, korcsolyázzon!

Fakultatív program estére:Koronázd meg a napodat a város legprofibb karácsonyi revüjével, egy pompás épületben, a Radio City Music Hall-ban.
A nap lánivalói:
Dakota-ház, St. John the Divine katedrális, Harlem: Apollo színház, Museum`s Mile, Saint Patrick katedrális, Rockefeller Center, Lincoln Center, Central Park, Metropolitan Múzeum

4. nap New York városnézés

Nagyívű álmokban folytatódik a napunk. A pénzügyi negyed és az egykori World Trade Center környékén leckét kapunk a pozitív életszemléletből és nagyvonalúságból. A város legrégebbi tavernájában George Washington kedvenc pitéjét kóstolhatjuk meg, majd egy helyi bárban kötünk ki, a Nagy Gatsby-ből ismert enteriőrben. A kínai negyedbe és Little Italy-ba is benézünk.

Fakultatív program:Broadway Musical. Tekintsen meg élőben egy világhírű musicalt a színházi világ központjában. My Fair Lady, Oroszlánkirály, Chicago vagy épp a Macskák? A döntés az Öné, az életre szóló élmény garantált.

A nap látnivalói:
9/11 emlékhely, Federal Hall, Oculus, Értéktőzsde, Trinity templom

5-6. nap Hazautazás Budapestre
Az ötödik napon véget ér élménydús utazásunk, kijelentkezünk a szállodából, transzfer a repülőtérre. Indulás haza élményekkel és emlékkel telve!

Vásárlás: az ismert üzletek ebben az időszakban kedvezményekkel és mesés kirakatokkal, karácsonyi show-kal csalogatják a látogatókat. A látványos karácsonyi vásárokat is meglátogatjuk, ahol különlegességeket, minőségi és nagyon New York-i kézműves és dizájnajándékokat lehet beszerezni.
Gasztronómia: New York ikonikus ételei, amiket meg kell kóstolni. Különleges bisztrók, piacok, éttermek, bárok. Felejtse el a silány hotelreggelit és a hervasztó turistaéttermeket! Opcionális kóstolók, igény szerint irányított reggelik és vacsorák.
New York City-t bemutatják:
Frei Tamás
A tévés személyiségből utazó, majd kávéspecialista és író lett. Otthon van Dél-Franciaországban, helyi lakosként élvezi a sziesztát Firenzében, miközben harmadik otthona az Atlanti-óceán partvidéke. Fordulatos regényei szövetében egy világpolgár tapasztalatai és világlátása ötvöződik.

Méhész Zsuzsa
Idegenvezető és újságíró, írásait a Dining Guide és a Földgömb Magazinok oldalain olvashatják gasztronómiáról, különleges látnivalókról. New York Cityben a helyiek ritmusában és tapasztalatával közlekedik. Szereti a járatlan utakat, egyedi élményeket – megmutatni is.
Olvasson róla többet a Hamu és Gyémánt júliusi számában vagy ismerje meg bemutatkozó videójában!

Meghosszabbítaná útját?
Miami Beach 259.000 Ft/fő - 5 nap/4 éjszaka
Vagy
Bahama-szigetek 299.000 Ft/fő - 5 nap/4 éjszaka
A hosszabbítás ára magában foglalja a repülőjegyeket, 4 éjszaka szállást középkategóriás hotelben, valamint transzfereket.
*Az út látnivalói, menetrend, idegenvezetők tervezettek, a változás jogát fenntartjuk, esetleges járat törlés, vagy más az utazási iroda hibáján kívül eső problémákért felelősséget nem vállalunk, azonban mindent megteszünk hogy megoldjuk!
Tervezett menetrend:
New York Advent december (2019.12.05-12.10)

Budapest(BUD) / Amszterdam(AMS) / New York(JFK) ind: 12:50 – érk: 19:30 KLM

New York(JFK) / Párizs(CDG) / Budapest(BUD) ind:21:30 érk:15:30+1 Air France


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: