USA Nyugati-part körutazás


Las Vegas
Utazás áttekintő:

Ország:   Amerikai Egyesült Államok
Város:   Los Angeles, Grand canyon, Las Vegas

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírás1. NAP: Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről/Bécsről az USA Nyugati partvidékére, Los Angelesbeátszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP: Los Angeles- Laughlin
A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Az Angyalok Városának is becézett LA az Egyesült Államok második legnagyobb népességű városa, de nagysága meghaladja New Yorkot is. Ez a világ szórakoztatóipari fellegvára, filmsztárok, producerek, rendezők, színészek, írók otthona. Telnek-múlnak az évtizedek, sok minden változik, csak egy dolog nem: folyamatosan zarándokolnak ide fiatalok, hogy megvalósítják álmaikat a környező hegyeken olvasható ikonikus Hollywood feliratégisze alatt. Beverly Hills a kifinomult luxus világa, a szemkápráztató jólét jeleit felfedezhetjük az itt épült óriási villákon. Leghíresebb utcája a két mérföld hosszú Rodeo Drive, ahol a világ legnevesebb tervezőinek luxusbutikjaiba és nagy séfek exkluzív éttermeibe térhet be a látogató. A pálmafákkal szegélyezett Sunset Boulevard, és a számos nevezetességgel büszkélkedő Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódhatunk az igazi csillogással. AGrauman`s kínai színház adott otthont számos film premierjének és díjátadónak, előtte pedig 1920 óta a mozivászon legnagyobb alakjainak kéz-és lábnyomata tekinthető meg a betonba vésve. Ezt követően a sivatag látványába feledkezhetünk bele, a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a híres Bagdad Café-nál. Laughlint "Mini Las Vegasnak" is nevezik kaszinói miatt. Szállás: Laughlin környékén.

3. NAP: Laughlin-Grand Canyon-Flagstaff
Útnak indulunk Grand Canyon felé, az arizoniai Kingman-en keresztül. Átélhetjük az igazi amerikai életérzést, ahogy a világ egyik leghíresebb országútján, a legendás, történelmi 66-os úton visz minket buszunk. Feledkezzünk bele a pillanatba, adózzunk csodálattal az itt átkelt rengeteg kalandornak, jobb életet keresőnek, akik a szabadság nyomába szegődtek ezen az útvonalon. Az egyik leghíresebb itteni város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon fenséges, időtlen szépsége. A 446 km hosszú, és átlagosban 1500 méter mély völgyszurdokot a Colorado folyó vájta ki több millió év alatt. Elképeszt majd minket a természet hatalmas ereje, a színek megkapó gazdagsága, a tér végtelensége. Megörökíthetjük majd a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

4. NAP Flagstaff- Monument Valley -Lake Powell- Kanab/Page
A mai napon egy újabb természeti csodát, a filmekből jól ismert, vörös hegyekkel szegélyezett Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából, ahol mi is megállunk. Következő állomásunk Lake Powell, azaz a Powell-tó. A 658 négyzetkilométer területű, mesterséges tó mélykék víztükre pompás kontrasztot alkot a környező hegyek vöröses-barnás árnyalataival. FAKULTATÍV: repülés a Powell-tó felett. Majd a Glen Canyon gátról, Amerika második legnagyobb betongátjáról a tóra vetülő lenyűgöző kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab vagy Page környékén.

5. NAP: Kanab-Bryce-Las Vegas
Utunk a mormon államon, Utah-on keresztül folytatódik. Felkeressük ryce Canyon-t. Ebben a csodaszép nemzeti parkban sokszínű, mindenféle formájú homokkő sziklák és ormok ragadják meg a tekintetet. Délután utazás Las Vegasba. FAKULTATÍV: "Las Vegas by Night", azaz esti Las Vegas-városnézés. Szállás: Las Vegas régió.

6. NAP: Las Vegas: Szabadidő vagy FAKULTATÍV (Valley of Fire)
A mai napon, szabadidő keretében fedezze fel a világ egyik legelképesztőbb városát, a szerencsejáték fővárosát, Las Vegast! Hódoljon a vásárlás örömeinek a világszínvonalú boltokban, győződjön meg róla saját szemével, hogy milyen izgalmas is egy igazi itteni kaszinó! Sétáljon a szédületes épületek, mesés hotelek, ezerszínű-csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világban! FAKULTATÍV: Valley of Fire-kirándulás. Szállás: Las Vegas régió.

7. NAP: Las Vegas - Death Valley-Bakersfield
Utazás a Death Valley (azaz Halál Völgye) felé, mely a Föld egyik legforróbb, és legszárazabb pontja. Nevét az aranyláz idején itt eltévedt, és majdnem végzetüket is itt lelő szerencsevadászokról kapta. Megállunk a nemzeti part területén lévő Furnace Creek Ranch-nél, ahol vadnyugati tematikájú részek is fogadják a látogatókat. Szállás: Bakersfield környékén.

8. NAP: Bakersfield-Sequoia and Kings Canyon- Modesto/Merced
Felkeressük a kaliforniai Sequioa Nemzeti Parkot, mely az egyik legszebb az USA-ban: óriási hegyvonulatok, mély kanyonok, és a világ legnagyobb fái (pl. mamutfenyő) láttán úgy érezzük, mintha az óriások földjén járnánk. Délután továbbutazás, szállás: Modesto vagy Merced környékén

9. NAP: Modesto - San Francisco
Utazás San Francisco-ba, mely az USA egyik gyönyörű ékszerdoboza. A városnézés során megtekintjük a Union Square-t, a kínai negyedet (Chinatown), Nob Hill híres lankáit a rajtuk közlekedő villamosokkal, Russian Hill-t, Fisherman`s Wharf-ot, azaz a kikötő környékét. A nap egyik fénypontja a Golden Gate Park, és a Golden Gate Bridge. A 2737 m hosszú függőhíd emblematikus vörös pillérei áttörnek a kék hullámok felett, az opálos felhők ölelésében, hogy összekössék San Franciscót és Marin megyét. Délután és este szabadidő. FAKULTATÍV: kirándulás komppal a legendás Alcatraz-börtönhöz, és San Francisco by night (esti városnézés). Szállás: San Francisco környékén.

10. NAP: San Francisco - Csendes óceán partvidéke - Lompoc/Santa Maria
San Francisco-t elhagyva a Monterey-félsziget felé visz utunk, mely csodaszép tengerpartja és pompás házai miatt kedvelt az utazók körében. Monterey-ben meglátogatjuk a Fisherman`s Wharf-ot, és a Cannery Row-t, a part egyik híres utcáját, mely butikokkal, bárokkal várja a látogatókat. Következő állomásunk Carmel-by-the-Sea, az óceánpart egyik bájos városkája, mely festői fekvésével előkelő galériáival, egyedi boltjaival mindig is vonzotta a művészeket. Szállás: Lompoc vagy Santa Maria.

11. NAP: Lompoc - Santa Barbara - Malibu Beach - Los Angeles
Utazás Santa Barbarába, melyet az Amerikai Riviérának is neveznek, pálmafák szegélyezte sétányai, fehér homokos strandjai miatt. Szabadidő, majd délután Malibu Beach-en át Los Angelesbe tartunk. Szállás: Los Angeles környékén.

12. NAP: Los Angeles: Szabadidő vagy fakultatív program
Fedezze fel kedvére Los Angelest szabadidő keretében, vagy FAKULTATÍV: az igazi kaliforniai hangulatot tapasztalhatjuk meg olyan óceánparti városrészekben, mint Marina del Rey, Venice Beach, vagy Santa Monica. Szállás: Los Angeles környékén.

13. NAP: Hazautazás
Szabadidő, transzfer a repülőtérre, majd hazautazás átszállással.

14. NAP: Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagabban érkezünk haza Budapestre/Bécsre.

Fontos Információk!
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: