Hétvége Prágában


Prága
Utazás áttekintő:

Ország:   Csehország
Város:   Prága

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   autóbusszal
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Hozzászólások az Hétvége Prágában nevű ajánlathoz
Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2019.10.12 18:09

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A program az idő kihasználása.

Nem tetszik:


Egyéb:


- Baráti társaság
Dátum: 2019.10.09 15:24

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Az idegenvezető felkészült volt rengeteg információt közölt!

A programok jók voltak

Nem tetszik:
A buszon az ülések nagyon közel voltak egymáshoz a lábunk alig fért el! Utaztunk már Önökkel de ez a probléma még sose volt!

Egyéb:


- Baráti társaság
Dátum: 2019.07.02 21:14

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Nagyon szuper út volt egy fantasztikusan jó sofőrrel Sándorral és egy szintén fantasztikus idegenvezetővel Bányai Tamással. Le a a kalappal mindkettejük előtt. Azt hiszem, hogy ami ebbe az időbe belefért azt mindent megmutatott, elmagyarázott. Készségesen válaszolt a kérdéseinkre.Nagyon köszönjük ezt az élményekben gazdag kirándulást.

Nem tetszik:


Egyéb:


- Időskorú pár
Dátum: 2019.04.10 07:35

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Egy nagyon jól szervezett csoportos út volt, ami egyrészt az utazó társaságnak, de szerintem leginkább az idegenvezetőnek köszönhető. Bányai Tamás idegen vezetőnk egy két lábon járó lexikon volt. Tárgyi tudását szakszerűen, élvezhetően, és időnként humorral megspékelve adta elő. A 3 nap alatt olyan gördülékenyen mentek le a programok, hogy ennyi embert figyelembe véve igen komoly szervezettséget igényelt. Tamás ezt hiánytalanul megtette, anélkül hogy tolakodó lett volna. A szálloda tisztasága megfelelő volt, azonban a liftek használata már nem volt zavartalan. Fegyelmezetlen és türelmetlen keleti szállóvendégek nehezítették meg az életünket. Összefoglalva: Elégedettek voltunk az úttal, másnak is csak ajánlani tudjuk. Banyai Tamásnak az út befejezésekor is külön megköszöntem munkáját, de itt is szeretnék Neki gratulálni, kérem adják át. A busz vezetőjéről is csak a legjobbakat tudom elmondani, nyugodtan és megbízhatóan vitt el bennünket minden programunkra, továbbá vitt ki és hozott haza.Nem tetszik:
A szállodai lift használata nem volt kielégítő, de ez elsősorban nem csak a szálloda hibája, ha nem inkább a távol keletről érkezett vendégek nem odaillő viselkedése miatt alakult így. Ugyan ez mondható el a reggelizési lehetőségről is.

Egyéb:
Amióta hazaérkeztünk baráti társaságban mindenkinek ajánlom ezt a programot. Prága egyébként csodálatos. Köszönjük az utat.

- Időskorú pár
Dátum: 2017.10.12 07:38

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Bányai Tamás kiváló idegenvezető, és a sofőr is biztonságosan vezetett, biztosan uralta a buszt. Látszott a gyakorlat.

« vissza    1 |  2 |     tovább »Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  
2020.07.24
3 nap/2 éj
44 028
Ft / fő


3 nap/ 2 éj
44 028
Ft / fő
3 nap/ 2 éj
44 028
Ft / fő
3 nap/ 2 éj
41 476
Ft / fő
3 nap/ 2 éj
41 051
Ft / fő
3 nap/ 2 éj
40 626
Ft / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírás1. nap:

Elutazás Budapestről reggel 6.00 órakor. Kora délután érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat, a Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Sétánkat az Újvárosban folytatjuk és a Vencel téren fejezzük be. Este fakultatív vacsorázási lehetőség, majd a szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.2. nap:

Mai programunkat Csehország legfontosabb történelmi műemlékének, a Prágai várnak a megtekintésével kezdjük, mely a világ legnagyobb összefüggő várkomplexuma. Itt található a gyönyörű gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota az Ulászló teremmel, és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska, mely II. Rudolf császár uralkodása idején épült. Délután fakultatív kirándulást ajánlunkPilzenbe. Pilzen amellett, hogy a `sör-fővárosa”-ként ismerjük, egyben Nyugat-Csehország közigazgatási, művelődési és gazdasági központja. Itt készül a híres sör, melyet Pilsner Urquell néven ismer a világ. Érkezés után utunk a város híres sörgyárába vezet, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával, betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.3. nap:

Délelőtt szabadidő Prága belvárosában, majd ebédelési lehetőség moldvai hajókázással egybekötve. Kora délután búcsút intünk a "száztornyú városnak" és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.
További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: