Dublin a Szent Patrik-napi zöldárban


Dublin
Utazás áttekintő:

Ország:   Írország
Város:   Dublin

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásA mindmáig élő kelta emlékek, az íreket eltöltő büszke nemzeti öntudat, az élet szeretete és a vidámság minden látogatót magával ragad. A jókedv és a hagyományok tiszteletének megtapasztalására jobb alkalmat nem is lehetne választani, mint a Szent Patrik-napi, minden ízében ír fesztiválon való részvétel.

1. nap: Budapest - Dublin
Elutazás Budapestről közvetlen repülőjárattal Dublinba. Transzfer a Dublin elővárosának számító elegáns Malahide-beli szállásunkra (4 éj).

2. nap: Dublin
Reggeli után az egész napot Dublinban töltjük. Panoráma-városnézés: a Trinity College, a Szent Patrik-katedrális, a vikingek alapította Krisztus-templom, az O’Connell út a Tűvel és a számtalan György-korabeli lakóház, melyek mindegyikének különböző a bejárati ajtaja (ennek oka, hogy a Guinness-kedvelő háziúr könnyen hazataláljon). A Guinness sörgyár és a Jameson whisky-gyár meglátogatása, és ezek termékeinek megkóstolása kihagyhatatlan program! Délután szabad program, vásárlás vagy közös séta a Temple Bar szórakozó negyedében. Választható esti program: ír zenés táncműsorral egybekötött vacsora.

3. nap: Wicklow-hegység
Reggeli után Írország zöld szívébe, Wicklow megyébe kirándulunk. Szelíd lankák közt haladva érjük el első úti célunkat, az ország legszebb főúri
kertjét és annak impozáns épületét, a Powerscourtkastélyt. A kellemes séta után Glendalough felé utazunk tovább, a „két tó völgyébe”. A temetőkert (kelta elemekkel díszített keresztek, kicsiny kápolna, egy 34 m magas kerek torony) meglátogatása után felkeressük a 6. században, Szent Kevin által alapított kolostort. Napunk utolsó megállója Avoca bájos kisvárosa, ahol egy tradicionális szövőműhelyt látogatunk meg.

4. nap: Szent Patrik-napi fesztivál
Reggeli után buszos transzfer Dublinba. Szabad program Írország védőszentjének, a kereszténységet Írországban elterjesztő Szent Patriknak ünnepén. Mindenki mulat, ünnepel, az utcák tele vannak, patakokban folyik a Guinness, zöldbe öltözik az egész város, a szó szoros értelmében „áll a bál”.

5. nap: hazautazás
Reggeli után szabad program Malahide-ban (séta a kikötőben vagy látogatás a 12. századi Malahide kastélyban). Késő délelőtt indulunk a reptérre, rövid itérővel a sziklákkal csipkézett tengerpart elbűvölő halászfalujába, Howth-ba. Hazarepülés.

További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: